Канада като инвестиция

Invest in yourself

Една различна гледна точка за имиграцията в Канада…

Имиграцията в Канада гледано като инвестиция. Като човек с финансово образование и опит, ви представям една различна гледна точка за имиграцията в Канада.

  • Ще се котирате на пазара на труда в страна с високи стандарти - по-високи заплати, по високо заплащане за труда ви. Когато бях последен курс в Икономическия университет във Варна, помня че един преподавател ни каза нещо много важно: “Бъдете внимателни, как ще се продавате!” Всеки един от нас се продава - продаваш времето си като служител в дадена фирма за определено заплащане. Това заплащане за същия труд може да е доста различно ако си в Канада, България, или друга държава. Затова инвестирайте в себе си, и се продавайте на висока цена. Направете от себе си качествен продукт и се продайте скъпо.

  • Ще отворите вретите на себе си, семейството си, и най-вече децата си, за света - ще отворите бъдещето си към цял един нов континент - Северна Америка. Опитът да си жилял в Канада е много ценен. Дори и да решиш да продължиш живота си в друга държава.

  • Ще имаш достъп до здравната и социална система на Канада. Канада е социална държава - когато си новодошъл и имаш нужда от финасов стимул, държавата ти помага.

Като всяка инвестиция и имиграцията изисква време и има цена:

  • Изисква да се подготвиш психически, да се образоваш, да научиш нов език, да се настроиш за ново начало.

  • Ще трябва да построиш живота си отново, от нула, на ново място, без много приятели или роднини около себе си. Това е трудно и изисква много сила.

  • Трябват средства - за да финансираш всичко това.

    Но когато постигнеш всичко това, имаш себе си като по-добре позициониран продукт на пазара. Имаш по-широк кръгозор, по-голям житейски, професионале опит и по-добър стандарт на живот.

    Желая ви успех! Инвестирайте в себе си! Развивайте се и се продавайте на висока цена!

    www.dayanaimmigration.com

Previous
Previous

Alberta PNP (AB Provincial Nominee Programs)

Next
Next

Имиграция в Канада – първи стъпки